A trecut şi prima săptămînă de lucru, care a fost
foarte lejeră... căci şeful a fost plecat, aşa că mi-am petrecut timpul citind diverse
informaţii şi învăţînd cum funcţionează programele speciale cu care se lucrează
la Comisie.
După întoarcerea şefului, s-a organizat o
petrecere de bun-venit, fiindcă eram patru colegi nou sosiţi. Am făcut rost de
două mese mari (cerute la departamentul care se ocupă de mobilier şi alte dotări)
şi le-am pus pe hol, în faţa lifturilor, asta ca să facem poftă şi colegilor de
la celelalte departamente. Pregătirile începuseră încă de săptămîna trecută,
cînd am descoperit că dulapul din biroul meu era plin cu bere. Cu o zi înainte,
berea a fost dusă în frigider, împreună cu sucurile. Pe lîngă chipsuri,
fursecuri şi prăjituri, s-au comandat 30 de pizza (pentru vreo 15 oameni), iar
un coleg a mai adus şase sticle de vin roşu. Evident, am băut şi şampanie, că
doar era petrecere. Şi, fiindcă cele patru feluri de bere şi vinul nu erau
suficiente, o colegă slovacă a adus nişte lichior din Munţii Tatra, tare de 520,
care te făcea să arzi instant după prima gură !
Cum petrecerea a avut loc în pauza de prînz, vă închipuiţi
cu ce elan ne-am întors la lucru ! Eu, una, aveam burta plină şi mă luase
somnul, dar băieţii erau cam îmbujoraţi de la alcool.
Oricum, a doua zi am plecat cu toţii să ne dregem
la o bere, de data asta după orele de program. La plecare, ne-am întîlnit cu o
colegă de la alt departament, care se chinuia să împingă două cutii frigorifice
pline cu şampanie. Cică era o mare şedinţă pe undeva...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu